Műszaki vizsga

Hamarosan lejár gépjárművének műszaki érvényessége? Az Anti-Car Group Kft. hatóság által kiijelölt Müszaki Vizsgaállomás Budakeszin várja Önt szeretettel.

A műszaki vizsgára állítást megelőzően szakemberünk külső szemrevételezéssel átvizsgálja a gépkocsit, hogy megfelel-e az alapvető vizsgakövetelményeknek. Ezt követően teljes állapotfelmérést készít autójáról. Amennyiben a jármü megfelelő müszaki állapotban van, úgy felkerül a vizsgasorra, és a teljes vizsgáztatási folyamatot elvégezzük rajta, amelynek eredményeként megkapja az új müszaki érvényességet. Ha azonban az autója nem felel meg az előírt követelményeknek, akkor ezt a vizsgasorra állítás előtt megbeszéljük ügyfelünkkel. Javaslatot teszünk a gépjármű javítására, amelyet akár márkafüggetlen szervizünkben el tudunk végezni, akár ügyfelünk saját autószerelőjénél is elvégeztetheti a javítást. Ezt követően előzetes átvizsgálás után ismét vizsgára tudjuk állítani a jármüvet.

 

 

 

Műszaki vizsga folyamata

Műszeres fékvizsgáló berendezésen és hitelesített görgős fékpadon lemérjük fékberendezésének hatásfokát és az egyes kerekek között mérhető fékerő különbséget.
Ezen adatokat kiértékelve eldöntjük, hogy fékrendszere javításra szorul-e. Amennyiben a mért értékek határértéken kívül vannak, a fékek javításra szorulnak.
Műszeres lengéscsillapító vizsgáló berendezésen lemérjük a lengéscsillapító állapotát.
Átvizsgáljuk szemrevételezéssel a gépkocsit, hogy az megfelel-e a műszaki előírásoknak. (szélvédők, világító berendezések, gumiabroncsok, átrozsdásodások, tükrök, stb.)
A futóművet rázópadon megvizsgáljuk.
Gépjárműve motorját átvizsgáljuk, hogy az megfeleljen a hatályos környezetvédelmi jogszabályoknak.

 

Szükséges okmányok

Magánszemélyek esetén

A jármű forgalmi engedélye, esetleg műszaki adatlapja

Fényképes igazolvány

A jármű forgalmi engedélyében illetve törzskönyvében szereplő tulajdonos, vagy az adásvételi szerződésben vevőként szereplő személy fényképes igazolványa (személyi igazolvány vagy vezetői engedély vagy útlevél), lakcím kártyája

Hivatalos meghatalmazás

Amennyiben az aláírásra jogosult személy nincs a helyszínen

Jogi személyek (cég) esetében:

A cég (megrendelő) cégkivonata

A cég aláírási címpéldánya

A jármű forgalmi engedélye esetleg műszaki adatlapja 

Ha egyik sincs (elveszett, bevonták: okmányirodai adatlapja)

Az aláírásra jogosult személy személyes okmányai 

(személyi igazolvány vagy vezetői engedély vagy útlevél és lakcím kártya)

Hivatalos meghatalmazás

Amennyiben az aláírásra jogosult személy nincs a helyszínen

 

Árak

Motorkerékpár 22.060.-
Személygépjármű 32.990-
Tehergépakocsi 33.790-
Utánfutó 27.190.-
Tgk pótkocsija 27.190.-
Összkerék meghajtás esetén +5.100.-